Werken bij De Walrus?

Kom je werken bij De Walrus?

Is het restaurant al bekend terrein? Of nog niet zo bekend, maar wel interessant om uit te proberen? We hebben vaak verschillende vacatures open staan, maar je mag ook een open-sollicitatie sturen als je denkt dat je ons team kunt versterken. De werkzaamheden binnen het restaurant zijn divers. Dus ben jij onze nieuwe chef, sous-chef, pasloper, keukenhulp of collega in de bediening? Wie weet!

Solliciteer via het contactformulier hieronder en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. De koffie is van ons. Geef direct in je sollicitatie even aan welke dagen jou het beste uitkomen.

Vacatures

De meeste van onze vacatures kun je terugvinden op onze Facebookpagina van De Walrus Sneek en De Walrus Leeuwarden. Heb je geen Facebook of staat jouw droombaan er (nog) niet tussen? Stuur ons dan een mail via onderstaand contactformulier en geef aan welke functie je interessant lijkt!


 

Solliciteer via dit formulier!

Heb je vragen over de mogelijkheden of kom je er niet uit met solliciteren? Je kunt ons telefonisch bereiken in Leeuwarden op 058 213 7740 of in Sneek op 0515 438 100. We zien je sollicitatie graag tegemoet!
 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld