Werken bij De Walrus?

Wil je graag werken bij De Walrus?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Staat er momenteel geen vacature open die bij je past? Neem contact met ons op en wie weet vinden we een plaats voor je in ons team!
 

Wie zijn wij?

Bezoek ons in Sneek of in Leeuwarden. Beide restaurants zijn gevestigd in een sfeervol pand op een prachtige locatie in het centrum. Dé ideale plek voor een lekkere kop koffie, uitgebreide lunch, een heerlijk diner en een gezellige borrel. Kom langs of reserveer bij één van onze restaurants en ervaar het zelf! 
 
We vinden het belangrijk dat onze gasten alle aandacht krijgen die ze verdienen, want hé, als jij uit eten gaat dan mag het jou toch ook aan niets ontbreken?! Om dit te kunnen bereiken staat ontwikkeling van zowel het bedrijf als persoonlijke ontwikkeling binnen De Walrus voorop. Dit doen we door zowel het aanbieden van online trainingen, als het On The Job trainen van onze toppers.
 

Wat bieden we jou?

- Een inwerktraject waarbij je in een korte periode helemaal 'Walrus-klaar' wordt gemaakt 
- Een stabiele werkomgeving waarbij je precies weet wat er van je wordt verwacht 
- Een marktconform salaris én vakantiegeld
- Een werkrooster dat minimaal 4 weken van tevoren bekend is
- Werken in een gezellig team dat altijd voor elkaar klaar staat
- De kans om, na behalen van alle interne cursussen, jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld je leermeesterdiploma te halen
- En hé, de sluitborrel mag natuurlijk niet ontbreken... (tenzij je nog geen 18 bent!) 
 

Klinkt goed?

Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur direct een mail naar Sneek () of Leeuwarden ()

Hopelijk tot snel!

Benieuwd hoe je eerste werkdag is? Bekijk de video!


 


 

Solliciteer via dit formulier!

Heb je vragen over de mogelijkheden of kom je er niet uit met solliciteren? Je kunt ons telefonisch bereiken in Leeuwarden op 058 213 7740 of in Sneek op 0515 438 100. We zien je sollicitatie graag tegemoet!
 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld