Kerstmarkt bij De Walrus

Stel je eigen kerstpakket samen bij lokale ondernemers!

Laat me raden... jij bent verantwoordelijk voor 'iets leuks met Kerst' dit jaar?


Laten we er dan samen iets moois van maken! Dit jaar organiseren we een KerstpakkettenMarkt bij De Walrus Sneek. Wij hebben verschillende lokale ondernemers uitgenodigd die op onze Markt een kraampje hebben. Jij komt met jouw collega's langs op een van de avonden en iedereen stelt individueel zijn eigen kerstpakket samen. Allemaal binnen het door jouw organisatie bepaalde budget. En natuurlijk genieten jullie ondertussen van een hapje en een drankje.

Er is gegarandeerd voor ieder wat wils, want hoe hard je je best ook doet op een orgineel kerstpakket: het is bijna onmogelijk om voor iedereen iets passends te vinden. Dat probleem lossen we dus direct op.

De standhouders op de KerstpakkettenMarkt zijn dit jaar: Douglas, Van der Velde, Zuivelhoeve, Sterk&Sveer en Kadoshop Harree&Stadsbrouwerij Sneek.

Vul het contactformulier onderaan de pagina in om vrijblijvend jouw persoonlijke Kerstcombinatie aan te vragen. De data van de KerstpakkettenMarkt zijn:

Week 51: 18, 19, 20 en 21 december.

merrychristmas

Nog een voordeel.

Er is nóg een voordeel van het aanmelden van jouw organisatie: je kunt het direct combineren met een eindejaarspresentatie voorafgaand aan de KerstpakkettenMarkt, een borrel tijdens de avond óf een Kerstfeest met muziek (en een stiekem dansje) na de Kerstmarkt. Gewoon allemaal op één locatie bij ons in De Walrus.

De mogelijkheden zijn talrijk en aantal van de opties hebben we hieronder voor je uitgewerkt. 
 

Zo werkt het!

Je stelt je eigen Kerstcombinatie samen en die bestaat uit twee vaste onderdelen. Daarmee kun je zelf rekening houden met het budget wat beschikbaar is per collega.

1) Shoptegoed (van €30 tot €150)
Dit tegoed kan een collega of relatie uitgeven op de Kerstmarkt. Bij binnenkomst geven we de hoeveelheid muntjes van het
shoptegoed en hiermee kan hij/zij een eigen pakket samenstellen bij de lokale ondernemers.

2) Eten en drinken 
We hebben verschillende arrangementen: van een borrel met hapjes tot aan een uitgebreid drie-gangen diner. Geef aan waar jouw voorkeur ligt en we komen met een voorstel!

Zo zie je dat er binnen elk budget een fijne avond én een mooi kerstpakket samengesteld kan worden. Vul het formulier hieronder in om jouw Kerstcombinatie aan te vragen. Staat jouw idee er niet tussen? We denken graag met je mee. Neem daarover contact op met onze Kerstmanager Dana via dana@dewalrussneek.nl.

Vraag vrijblijvend jouw Kerstcombinatie aan.

We snappen dat je het allemaal het liefst in één overzicht wil hebben. Klik daarom hier jouw eigen Kerstcombinatie aan en we sturen je deze toe per mail. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld