Uitje: Escape Box

Escape Box

Een bijzondere man genaamd The Mask is langs geweest bij De Walrus. Jullie zijn door hem uitgedaagd om een spelletje te spelen. Hij heeft voor jullie een aantal mysterieuze koffers achtergelaten. Het zijn niet zomaar koffers, het zijn allemaal tikkende tijdbommen. In deze koffers zitten verschillende escape puzzels en raadsels. Lukt het jullie om de bom uit te schakelen?
 
Deze activiteit is perfect voor zowel grote als kleine groepen. The Mask zorgt dat er voor jullie genoeg koffers aanwezig zijn, zodat jullie allemaal het avontuur kunnen aangaan. In verschillende teams gaan jullie de strijd aan. Welk team weet de Escape Box op te lossen en met de trofee naar huis te gaan? Bekijk hier een impressie van de activiteit.

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje en teamuitje? Dan ben je bij De Walrus aan het juiste adres. In samenwerking met Uitjesbazen organiseren wij de leukste groepsactiviteiten voor ieder gezelschap. Ga onder genot van een lekker hapje en drankje de strijd aan met de meest unieke uitjes. Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact op bij vragen.
 

Belangrijke informatie

Vanaf €29,50 per persoon.
Vanaf 15 personen.
Duur: circa 2 uur, op ieder moment en tijdstip mogelijk
 

Extra informatie

Jullie Uitjesbaas zal ruim op tijd aanwezig zijn om alles klaar te zetten. Het spel begint met een korte introductie. Daarna gaan jullie in teams van ongeveer 5 personen aan de slag met de spannende raadsels en puzzels. Hier hebben jullie 90 minuten voor. Lukt het jullie om binnen te tijd de bom te ontmantelen?
 
Samenwerking en communicatie zijn van essentieel belang tijdens deze activiteit. Alleen hierdoor kunnen jullie The Mask slimmer af zijn. Verbeter de teambuilding in je team en zet je schrap van de meest spannende, zenuwslopende Escape game. 
 

Tip

Combineer Escape the Mask met een lunch, diner of borrel bij De Walrus. Hiermee kun je deze unieke ervaring met jouw gezelschap na bespreken. Toch liever een andere escape game? Bekijk gerust de mogelijkheden bij op onze overzichtspagina. 
 

Neem contact met ons op!

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Walrus Arrangementen in Sneek

BOOT & BORREL

Leeuwarden

Meer informatie

Theater Sneek - Arrangement

Sneek

Meer informatie

Bier arrangement

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Live cooking buffet

Sneek

Meer informatie

Lunchmenu's voor groepen

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Dinermenu's voor groepen

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Walking dinner

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Bioscoop arrangement

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Evenementen in Sneek

Zondags: kindermiddag met oppas!

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Elke wedstrijddag: Cambuur Menu

Leeuwarden

Meer informatie