Uitje: Foute Bingoshow

Foute Binngoshow

Op zoek naar een bedrijfsuitje waar veel gelachen wordt en gezelligheid centraal staat? Kies dan voor de Foute Bingoshow. Ja je hoort het goed “Foute” Bingoshow. Bij deze Bingoshow is niks te gek. Met 6 verschillende Bingorondes gaan jullie onderling de strijd met elkaar aan. Alleen of in duo’s. Onder leiding van onze enthousiaste (en zeker fout geklede) Bingomasters gaan jullie de meest originele opdrachten doen. Een onvergetelijke avond is gegarandeerd. 
 
Bij een Bingo horen natuurlijk gave prijzen. Heb jij een correcte Bingo? Dan mag jij een van onze vette prijzen pakken. Onze schitterende prijzen komen uit diverse prijsklassen. Van prul tot spul. Ga jij naar huis met ons spul?

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje en teamuitje? Dan ben je bij De Walrus aan het juiste adres. In samenwerking met Uitjesbazen organiseren wij de leukste groepsactiviteiten voor ieder gezelschap. Ga onder genot van een lekker hapje en drankje de strijd aan met de meest unieke uitjes. Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact op bij vragen.
 

Belangrijke informatie

Vanaf €29,50 per persoon.
Vanaf 35 personen.
Duur: circa 2 uur, op ieder moment en tijdstip mogelijk
 

Extra informatie

Onze gezellige Bingomasters zullen ruim op tijd zijn om alvast een beetje gezelligheid in de ruimte te brengen. Daarna kan de spectaculaire Bingoshow beginnen. Met verschillende gevarieerde Bingorondes en opdrachten is deze Bingoshow voor iedere leeftijd een feest. Het belooft het een muzikale avond te worden bordenvol gezelligheid. Wie gaat er naar huis met de meeste prijzen?
 
Het is en blijft natuurlijk een “Foute” Bingoshow. Heb jij stiekem vals gespeeld of gewoon niet opgelet? Onze Bingomasters houd je niet voor de gek. Dan heb jij een Foute Bingo. Dit bekent een fout liedje zingen!

Tip

Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Foute Bingoshow onder het genot van een hapje en een drankje bij De Walrus. Proost samen op een hilarische avond vol schitterende prijzen. 
 
Liever een andere quiz of spelshow? Bekijk de mogelijkheden op onze overzichtspagina. 
 

Neem contact met ons op!

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Walrus Arrangementen in Sneek

Theater Sneek - Arrangement

Sneek

Meer informatie

Musical De Tocht - Arrangement

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Bier arrangement

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Live cooking buffet

Sneek

Meer informatie

Lunchmenu's voor groepen

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Dinermenu's voor groepen

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Walking dinner

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Bioscoop arrangement

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Evenementen in Sneek

Zondags: kindermiddag met oppas!

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Elke wedstrijddag: Cambuur Menu

Leeuwarden

Meer informatie