Uitje: Moordspel aan tafel

Moordspel aan tafel

Altijd al een detective willen zijn? Dit is je kans. Rechercheur Boefs heeft namelijk jullie hulp nodig. De burgermeester van het dorpje Blüdhaven is op akelige wijze vermoord. Het volk is in paniek, aangezien de dader nog op vrije voeten loopt.

Rechercheur Wout Boefs heeft voor jullie een koffer vol aanwijzingen en bewijsmaterialen meegenomen. Hiermee hoopt hij dat jullie hem kunnen helpen met de zaak. De moordenaar moet achter slot en grendel komen te zitten. Kunnen jullie de rechercheur helpen? Bekijk hier een impressie van de activiteit.

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje en teamuitje? Dan ben je bij De Walrus aan het juiste adres. In samenwerking met Uitjesbazen organiseren wij de leukste groepsactiviteiten voor ieder gezelschap. Ga onder genot van een lekker hapje en drankje de strijd aan met de meest unieke uitjes. Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact op bij vragen.
 

Belangrijke informatie

Vanaf €29,50 per persoon.
Vanaf 15 personen.
Duur: circa 2 uur, op ieder moment en tijdstip mogelijk
 

Extra informatie

In teams van 5 á 6 personen gaan jullie aan de slag met de bloedstollende moordzaak. Uit een lijst van 10 verdachte moet een moordenaar komen, met een bijbehorend moordwapen en motief. Met behulp van de koffer vol aanwijzingen en bewijsmaterialen kunnen jullie de moordenaar opsporen. Het is tijd voor actie. Welk team weet als eerst deze spannende moordzaak op te lossen en neemt de trofee mee naar huis? 
 
Samenwerking staat centraal. Door goed naar elkaar te luisteren en goed te communiceren, kunnen jullie Boefs het beste helpen. Zowel grote als kleine groepen kunnen de rechercheur helpen. Wout Boefs heeft genoeg koffers voor ieder gezelschap. Als de moordenaar maar gevonden wordt. Voorkom dat er meer slachtoffers vallen, de tijd tikt.

Tip

Combineer het Moordspel aan tafel met een heerlijk diner bij De Walrus. Los de bloedstollende moordzaak op onder het genot van een hapje en een drankje. Is dat niet heerlijk! Liever een andere diner game? Bekijk de mogelijkheden op onze overzichtspagina. 
 

Neem contact met ons op!

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Walrus Arrangementen in Sneek

BOOT & BORREL

Leeuwarden

Meer informatie

Theater Sneek - Arrangement

Sneek

Meer informatie

Musical De Tocht - Arrangement

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Bier arrangement

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Live cooking buffet

Sneek

Meer informatie

Lunchmenu's voor groepen

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Dinermenu's voor groepen

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Walking dinner

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Evenementen in Sneek

Zondags: kindermiddag met oppas!

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Elke wedstrijddag: Cambuur Menu

Leeuwarden

Meer informatie

Vier Vaderdag bij De Walrus | Zondag 16 juni

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie