Uitje: VR teambuilding

VR Teambuilding

Klaar met al die standaard teamuitjes en zin in iets nieuws? Duik dan in onze nieuwe, moderne virtuele wereld. Samen met je teamgenoten ga je bommen uitschakelen in een bijzondere wereld. Door aanwijzingen van je teamgenoten op te volgen voorkomen jullie dat de bommen ontploffen. Onze VR experts zullen jullie begeleiden en jullie een onvergetelijke ervaring bieden. 
 
Graag met een grote groep deze VR wereld induiken? Liever met een kleinere groep? Bij ons geen probleem. Er zijn genoeg VR brillen om iedereen de ultieme VR ervaring te geven.Bekijk hier een impressie van de activiteit.

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje en teamuitje? Dan ben je bij De Walrus aan het juiste adres. In samenwerking met Uitjesbazen organiseren wij de leukste groepsactiviteiten voor ieder gezelschap. Ga onder genot van een lekker hapje en drankje de strijd aan met de meest unieke uitjes. Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact op bij vragen.
 

Belangrijke informatie

Vanaf €29,50 per persoon.
Vanaf 15 personen.
Duur: circa 2 uur, op ieder moment en tijdstip mogelijk
 

Extra informatie

Samen met je teamgenoten ga je de strijd aan om de bommen te ontmantelen. Dit doen jullie in teams van 4 á 5 personen. Iedere groep beschikt over een eigen VR bril. De andere teamgenoten geven aanwijzingen hoe de bom uitgeschakeld kan worden. Met allerlei verschillende bommen, is het spel voor iedereen leuk. De bommen duren maximaal 5 minuten. Iedereen kan dus een aantal pogingen wagen om de bom uit te schakelen. Durf jij dit zenuwslopende avontuur aan?
 
Samenwerking en communicatie zijn van uiterst belang bij deze activiteit. Door goed te communiceren kunnen jullie de bommen het best uitschakelen. Welk team presteert het beste onder tijdsdruk? De tijd tikt al…
 

Tip

Combineer deze VR ervaring met een lunch, diner of borrel bij De Walrus. Hiermee kun je deze unieke ervaring met jouw gezelschap na bespreken. Toch liever een andere activiteit? Bekijk gerust de mogelijkheden bij op onze overzichtspagina. 
 

Neem contact met ons op!

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Walrus Arrangementen in Sneek

BOOT & BORREL

Leeuwarden

Meer informatie

Theater Sneek - Arrangement

Sneek

Meer informatie

Musical De Tocht - Arrangement

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Bier arrangement

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Live cooking buffet

Sneek

Meer informatie

Lunchmenu's voor groepen

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Dinermenu's voor groepen

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Walking dinner

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Evenementen in Sneek

Zondags: kindermiddag met oppas!

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie

Elke wedstrijddag: Cambuur Menu

Leeuwarden

Meer informatie

Vier Vaderdag bij De Walrus | Zondag 16 juni

Leeuwarden / Sneek

Meer informatie