De Gouden Tip!

Zorg jij voor versterking in ons team?

Bij De Walrus Sneek en Leeuwarden zijn we op zoek naar nieuwe collega's, en als jij ons helpt dan krijg je van ons een welgemeend bedankje. Namelijk een bedankje in de vorm van een voucher ter waarde van €50,-.

Die voucher kun je flexibel inzetten en eigenlijk is bijna alles mogelijk: een dinerbon van De Walrus, een storting voor in de clubkas van je sportvereniging, een BOL.com cadeaukaart, noem maar op.

En het mooie is: onze nieuwe collega - die jij hebt aangemeld - krijgt ook zo'n voucher!
 

Voorbeeld Walrus Voucher


 

Maar waarom zou je gaan werken bij De Walrus?

Blij dat je het vraagt! Als je wel eens bij ons geweest bent voor een lunch, diner of borrel dat weet je dat we veel lachen en je met open armen ontvangen. Daarnaast zijn onze panden schitterend en hebben we meer dan eens prijzen gewonnen voor onze service. Zoals Het Beste Terras van Friesland in 2021 in Leeuwarden.

Maar om daar te komen zorgen we dat het 'intern' goed geregeld wordt. Want blije collega's = blije gasten. Dat doen we zo:

- Flexibele werktijden: veel werken wanneer je wilt, en minder werken wanneer je het druk hebt.
- 3 dagen per week vrij, ook bij een fulltime contract. 
- Een professioneel opleidingstraject, dus geen ervaring vereist.
- Genoeg doorgroeimogelijkheden: start je carrière bij De Walrus.
- Naborrelen en gezelligheid. De Walrus is veel meer dan alleen werken én de eerste drankjes zijn van ons.
 

Hoe werkt het?

1) Er is maar één voorwaarde voor deze actie. De nieuwe collega die jij aanmeldt moet een beetje verliefd op ons worden en wij op hem/haar. Oftewel: Na de proeftijd van 1 maand moet hij/zij denken 'hier wil ik werken!' en wij moeten denken 'kom hier werken!'. Na deze maand ontvangen jij en de nieuwe college allebei een €50,- voucher naar keuze.

2) Heb je iemand op het oog die je deze gouden tip wil geven en is diegene op zoek naar een (bij)baan? Op onze Werken Bij-pagina staan de openstaande vacatures.

3) Laat hem/haar bij de vraag 'Hoe ben je bij ons terecht gekomen?' in het sollicitatieformulier aanvinken: 'Via de Gouden Tip'. Dan weten wij dat het een doorverwijzing is van deze aanmeldbonus! We zullen dan tijdens het kennismakingsgesprek jouw naam + mail vragen.

4) That's it! Dus stuur deze link in de nieuwsbrief van je sportclub, in je WhatsApp-groepen of maak er een TikTok-dansje van. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mail op of  

De Walrus Gouden Tip